Preko instagrama upoznao Njemicu ostvarili ljubavni odnos: Ona ga prijavila za bludničenje

Tek punoljetna turistica doživjela je pakao na ljetovanju u Hrvatskoj ove godine u julu. Naime ona je doputovala iz Njemačke sa ekskurzijom.

Tog 8. jula oko dva sata poslije ponoći druženje sa netom upoznatim M.A.M. (32), rođenim Alžircem francuskog državljanstva na plaži Katarelac na Pagu pošlo je po zlu. Djevojka je konzumirala alkohol, a on je iskoristio njenu priptost.

Ljubili bez prisile

Pokušao ju je obljubiti, a nakon što mu je djevojka rekla da ne želi imati ništa s njim i pritom ga odgurujući, on je nastavio dalje zadovoljavati svoj spolni nagon da bi je na kraju silovao. Iako je pobjegao potom u noć, policija ga je ipak pronašla.

On krivnju negira tvrdeći da su se njih dvoje ljubili bez prisile, kupali se u moru te da je prestao kad mu je rekla da ne želi ići dalje. Kazao je i da su se na rastanku zagrlili i da ga je djevojka “dodala” na Instagramu.
Dotrčala uplakana

Njena, međutim, priča se znatno razlikuje od njegove te otkriva horor koji je prošla tu noć ističući da ga je prije bijega dodala na Instagram da ga ne razbjesni.

Za pomoć, obratila se zaštitaru obližnjeg kluba. Do njega je dotrčala uplakana, uznemirena i u velikom strahu. Osim policije, u slučaj se na kraju umiješalo i Županijskog državno odvjetništvo u Zadru koje je protiv turista iz Francuske, koji se brani sa slobode, nedavno podiglo optužnicu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79