Prijavljen nestanak 27-godišnje Amre Kovačević. Jeste li je vidjeli?

Policiji Brčko distrikta BiH je 19.05.2023. godine u 20:40 sati prijavljeno da se istog dana oko 11 sati od kuće u nepoznatom pravcu udaljila Amra Kovačević (27) rođena u Gornjem Rahiću, nastanjena u Brčkom.

Ona je srednjeg rasta oko 165 centimetara visine, krupnije građe, crne kose svezane u punđu, a u trenutku nestanka na sebi je imala zelenu gornju trenerku, plavu adidas trenerku donji dio, te duboke plave patike, a radi se o osobi sa određenim zdravstvenim poteškoćama.

Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su odmah nakon prijave preduzeli neophodne mjere potrage s ciljem pronalaska navedene osobe.

S obzirom da dosadašnja potraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da pomognu u pronalasku imenovane, te ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o Amri Kovačević (osoba sa fotografije) da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79