Prije 3 godine poginuli su 20-godišnji Ildahid i 29-godišnji Irmel: Tinja i dalje tuguje za dvojicom mladića

U stravičnoj nesreći koja se dogodila 18. januara u Čanicima kod Tuzle poginuli su mladići Ildahid Malkić i Irmel Arnautović, dok je Anel Arnautović teško povrijeđen. Sva trojica mladića su iz Tinje.

Kako je tada objavljeno Ildahid Malkić je bio za volanom Mercedesa koji se sudario s autobusom u 2:50 sati, dok je Irmel Arnautović bio na mjestu suvozača. Navodno su Anel Arnautović i 16-godišnji E. A. sjedini na stražnjem sjedištu.

Od januara 2020. roditelji Ildahida Malkića tragaju za istinom. Na grupi “Pravda za Ildahida” otac ovoga mladića redovno obavještava javnost o svojim sumnjama. Nažalost, još uvijek nije dobio odgovore na pitanja od onih je koji vode ovaj slučaj.

 

(VIDEO) “Na današnji dan prije tri godine sam posljednji put vidjela svog sina. Taj dan me čudno gledao, kao da je znao…”

18. januara 2020. dogodila se nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe Ildahid Malkić i Irmel Arnautović. Na mjestu vozača nije niko pronađen. Irmel Arnautović koji je sjedio na zadnjem sjedištu iza suvozača, u koju stranu je autobus direktno udario i prepolovio zadnji dio auta je pronađen nedaleko od auta na licu mjesta mrtav.

Anel Arnautović, koji se nalazio na mjestu suvozača tu je i pronađen. Ildahid Malkić je pronađen na suprotnoj strani od auta, nedaleko od auta 15 metara otprilike u besvjesnom stanju.

Porodica poginulog mladića: Tijelo našeg Ildahida su vukli po cesti

– Eldin Arnautović, koji je pobjegao sa lica mjesta u roku od 2-5 minuta, kako i na koji način je otišao kući, očekujemo da se utvrdi, kao i ko su mu bili pomagači. On je lično meni dok sam se nalazio na Gradini, ne znajući šta se dešava, nazvao ga da ga pitam šta se desilo odgovorio:” Irmel je mrtav, Ildahid i Anel su živi, prebačeni na Gradinu i molim te Ševo nemoj mene da spominješ policiji da sam ikako bio tu”.

Tvrdio je da je Ildahid vozio, a on sjedio na zadnjem dijelu sjedišta iza vozača zajedno sa svojim rođakom Irmelom koji je na licu mjesta pronađen mrtav. Obdukcijski nalaz i zadobivene povrede kod mog sina, Ildahida Malkića i mjesto gdje je tijelo nađeno ne ukazuju da ih je mogao zadobiti na mjestu vozača, tvrdi otac nastradalog Malkića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79