Prikupljeno 170 novogodišnjih paketića za djecu u Pazariću

Učenice Srednje škole Konjic Šejla Grcić i Merima Dželilović su prije dvije sedmice pokrenule akciju prikupljanja paketića za djecu u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine u Pazariću koja je ovih dana uspješno završena.

Uz podršku svojih školskih prijatelja, profesora, učenika iz Prve osnovne škole Konjic i građana, uspjele su prikupiti 170 novogodišnjih paketića.

– Veoma smo sretne zbog uspješno završene akcije, posebno jer smo prikupili znatno više paketića nego što smo to u početku i očekivale. Osim djece u Zavodu Pazarić, moći ćemo obradovati i djecu koja borave u SOS Dječijem selu u Sarajevu – kazala je Grcić.

Slatkiši, igračke, školski pribor, kao i druge sitnice za djecu su već upakovani i bit će isporučeni pred novogodišnje praznike, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79