Privatni party u Laktašima: Privedeno devet osoba, pao učesnik “Zadruge”, svirao im poznati turski DJ

Banjalučka policija i Žandarmerija uhapsili su devet osoba na privatnoj zabavi koja je organizirana u iznajmljenoj vili u Laktašima, zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa zloupotrebom droge.

U raciji policija je pronašla i oduzela manju količinu kokaina, marihuane, te praška nalik “spidu”.

– Racija je izvedena u objektu za iznajmljivanje, odnosno vili na području opštine Laktaši. Legitimisano je oko 50 osoba, a slobode je lišeno devet lica koja se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela u vezi sa zloupotrebom droge. Pronađena je i oduzet određena količina droge – rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Kako saznajemo žurka je organizovana u vili “Lux” sa bazenom, gdje je prisutne zabavljao poznati turski DJ Burak Yeter, te nekolicina domaćih izvođača elektronske muzike. Među legitimisanima je bila i učesnica rijaliti programa “Zadruga” Sandra Bajić, poznatija kao “MC Alex”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79