Foto: Crna-Hronika
Privedena trojica mladića koji su pretukli momka na tramvajskoj stanici u Sarajevu

Privedena trojica mladića koji su pretukli momka na tramvajskoj stanici u Sarajevu


Pripadnici PU Novo Sarajevo su, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo učestvovanje u tučnjavi (član 174. stav 1. KZ FBiH), sinoć u 20:55 sati, uhapsili su A.S. (28), E.S. (26) i H.S. (25), svi nastanjeni na Ilidži.

– Obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, prema čijem su ovlaštenju pripadnici Uprave policije MUP-a KS na licu mjesta obavili uviđaj, a osumnjičeni predati u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

POGLEDAJ GALERIJU

Detalji drame u Sarajevu: “Mladići iz Njemačke u BMW-u pretukli Hamzu i poslali ga na KCUS”

Kako saznajemo od naših čitatelja, za cijelu situaciju krivi su mladići iz Njemačke koji su iskočili iz putničkog automobila marke BMW serije 5 koji su odlučili pravdu uzeti u svoje ruke i “poslati momka na KCUS”.

Njih četvorica su nanijeli teške tjelesne povrede mladiću pod imenom Hamza, policija je privela nasilnike a automobil BMW njemačkih oznaka BI AA 1996 poslan je na kriminalističku obradu.

“Sve sam gledao svojim očima. Momci iz Njemačke su uletili na stanicu i pretukli mladića. On je hitno prevezen u Urgentni centar sa teškim povredama po cijelom cijelu. Policija još uvijek vrši uviđaj. Tuga” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija