Prodaje se BMW-a 520i koji je 35 godina bio u blatu na dnu rijeke

Automobil je trenutno u vlasništvu pokrajine Bavarske, a kupcima će biti ponuđen na aukciji kuće Customs Auction.

Landau je mjesto u Bavarskoj, a tamošnja policija je na dnu rijeke pronašla zanimljiv automobil.

Niko ne zna ko je vlasnik BMW-a 520i, koji je proveo više od 35 godina na dnu rijeke Izar i koji je slučajno pronašao jedan ribolovac.

Vlasti su odlučile da automobil ponude na prodaju na aukciji. Pitate se zašto bi nešto što je stajalo više od 35 godina u blatu trebalo da košta više od transporta olupine do otpada?

Auto je iz 1970. godine, a stvari baš i nisu tako jednostavne. BMW Serije 5 (E12) toliko je potonuo u blato da kiseonik nije imao priliku da prodre u olupinu i zato je lim u odličnom stanju. Sa druge strane, kupac će morati da se pobrine za unutrašnjost i poveću količinu blata, prenosi b92.

BMW je trenutno u vlasništvu njemačke pokrajine Bavarske. Biće stavljen na licitaciju na carinskoj aukciji. Kako se navodi, na osnovu tablice utvrđeno je da je automobil porijeklom iz opštine Dingolfing.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79