PRVA SLIKA MALČANSKOG BERBERINA POSLIJE HAPŠENJA: Pogled izbezumljen, lice krvavo! Ovako je uhvaćen na groblju

Ninoslav Jovanović (46), poznat kao i Malčanski berberin, za kojim je policija tragala 17 dana zbog sumnje da je oteo Moniku Karimanović iz Niša danas je u 14.20 sati uhapšen na groblju u Malči.

Kako saznajemo, kada je vidio policijsku patrolu, Jovanović je pokušao da se sakrije, ali ga je policija ipak primijetila.

Kada su došli do njega, navodno nije pružao otpor, ali je primjećeno da je dosta iscrpljen i da je prilično oslabio.

– Brada mu je zarasla, bio je sav blatnjav, nosio je izbledelu jaknu – kaže naš izvor.

Prva slika Malčanskog berberina nakon hapšenja

Mještani su prvo sinoć prijavili da su ga vidjeli, a potom je i danas stigla prijava, kada ga je mještanin vidio da je istrčao iz kuće i pobjegao ka groblju. Veliki broj policajaca se usmjerilo ka tom tragu i krenuli su tim putem.

Međutim, Jovanović je bježeći od potjere naletio na policijsku zasjedu koja je išla s druge strane pored groblja u Malči.

Ovog puta Jovanović je uhvaćen zahvaljujući mještanima, koji su ovog puta dali prave informacije. Podsjetimo, policija je tokom potjere za Berberinom dobijala nekoliko lažnih dojava što je samo otežalo potragu.

Inače, djevojčica Monika Karimanović je, takođe, nađena zahvaljujući istinitim dojavama mještana.

Jovanoviće je osumnjičen da je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) na putu do škole.

Potraga za Monikom je trajala danima, a zahvaljujući vrijednim ljudima koji su po teškom terenu i strašnim vremenskim uslovima tragali za njom, ona je pronađena poslije 10 dana pakla.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79