Rade tvrdi da će mu oduzeti djecu: “Za sve je kriva socijalna radnica koja je prijateljica od moje žene”

Rade tvrdi da će mu oduzeti djecu: “Za sve je kriva socijalna radnica koja je prijateljica od moje žene”


Redakciji portala Crna-Hronika javio se Rade Janjanin iz Gradiške koji tvrdi da će mu djecu oduzeti Centar za socijalni rad u ovom gradu. Kako kaže bori se za njih, ali mu otežava radnica ove ustanove koja je u prisnom odnosu sa njegovom bivšom ženom.

U skladu sa svojom novonastalom a nažalost i neprijatnom situacijom želio bih da Vas obavjestim o nepravilnostima i nekorektnostima u radu Centra za socijalni rad Gradiska.

Naime, nalazim se u toku brakorazvodne parnice koja je kao sto i sami znate teška sama po sebi.

Otac sam kćerki bliznakinja starih osam godina za koje odgovorno tvrdim da su potpuno zdrava i funkcionalna djeca a te moje tvrdnje mogu da potvrde i zaposlenici osnovne škole na čelu sa učiteljicom i svim zaposlenima.

Zbog težine i kompleksnosti same situacije bio sam prinuđen da za djecu izvadim i nalaze ljekara iz različitih zdravstvenih ustanova koji samo potvrdjuju moje tvrdnje, a naravno da sve te nalaze imam kod sebe. Bio sam bukvalno prisiljen da djecu vodim na preglede kod psihijatra, psihologa, pedijatra itd…

O čemu se tačno radi???

Socijalna radnica Vanja Trninić daje sebi za pravo da me maltretira po nekoliko osnova a najteže mi pada udar na djecu koja i ovako dovoljno pate zbog samog razvoda roditelja.

Gospođa Vanja me poziva telefonom i zahtjeva da djecu vodim na dodatne ljekarske preglede, kod psihijatara, psihologa i tako dalje…

S obzirom da sam sa djecom već bio na svim pregledima ja sam na taj njen zahtjev ulozio žalbu!

Kako njeni pozivi ne prestaju i kako ne bira ni vrijeme kad da me zove ja otvoreno sumnjam u njenu pristranost mojoj bivšoj supruzi u cijelom postupku. Želim još da napomenem da djeca odbijaju da idu kod majke, kao i da imaju bilo kakav kontakt sa njom.

Djeca su vec dovoljno velika tako da mogu i sama da potvrde sve moje navode.

Sve ovo Vam pisem zato sto sam svjestan snage medija a naročito Vaše medijske kuće i jedinu nadu polazem u Vaše istrazivacko novinarstvo i iskreno vjerujem da ćete da se odazovete mom pozivu da bi ovakav slučaj bio riješen u pravednom i najboljem smislu za djecu, jer prosto ne mogu da vjerujem da je jedna majka spremna čak i na ovakve stvari samo da bi ostvarila svoj cilj a to je da mene na bilo koji način odvoji od kćerki pa makar to značilo i da svoju djecu proglasi neuračunljivim!!! – izjavio je Rade Janjanin

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija