Radnica Edima iz Tuzle tvrdi da je na nju vlasnik “Dugi” bacao ogradu i zidove

Portal Crna-Hronika donosi vam još jednu ispovijest ogorčene radnice iz Tuzle koja je fizički povrijeđena na svom radnom mjestu.

Kako tvrdi Edima Efendić Džinić koja je u radnom odnosu kod poslodavca “Euromaster” tvrdi da je na nju vlasnik Almir Ikanović zvani “Dugi” bacio ogradu i zidove gdje je ona zadobila tjelesne povrede.

Nakon nemilih događaja Edima je napustila navedeni kolektiv a cijeli slučaj prijavila je nadležnim organima. Podsjećamo Edima je spisateljica iz Zvornika.

UDRI JAČE MANIJAČE NEDAJ LJUDIMA PLAĆE MENE NE BOLE UDARCI ALI TEBE ĆE ZABOLITI MOJA SLOVA 😡😡😡

“Moram progovoriti o ovom šta se desilo. Još sam u šoku ali neću da šutim, ako treba idem do Strazbura, treba mi Vaša pomoć i podrška. Juče oko pola četiri vlasnik firme Almir Ikanovic zvani ” Dugi” Euromaster koja se nalazi u Tuzlanskom naselju Batva fizički je nasrnuo na mene bacajući me od ogradu i zidove gdje sam zadobila tjelesne povrede i još prijetnjom gurajući me u neku ostavu da me neće pustiti nikako da idem i to sve radi što sam tražila da mi isplati devet dana što sam radila kod njega.

Radi uvjeta koji nisu dostojni čovjeka napustila sam tu firmu. Dva dana sam provela na UKC Tuzla radi povreda i pretrpljenog straha, pritiska koji nije spadao i sa lijekovima i injekcijama od 210/ 130.

Još sam u stanju šoka ali odlučila sam progovoriti u ime svih onih koji trpe nasilje pogotovo žene po firmama. Milion je slučajeva sigurno gdje se šuti i ne smije progovoriti. Ja sam evo progovorila. Zato vas molim sve da se solidarišete sa mnom i da dobije pravednu kaznu za počinjeno…

Hvala vam za ogroman broj djeljenja objave zbog slučaja koji se desio sa mnom. Sve je prijavljeno policiji, svi mediji su obavješteni tako da čekam njihove reakcije. Stati neću , dovoljan mi je dragi Allah kao svjedok za sve sto sam proživjela.

Trebaće vremena da se psihički oporavim.. Nadam se da ćemo zajedno stati u kraj nasilnicima i kabadahijama u kraj. – završava svoju ispovijest Edima Efendić Džinić piše Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79