Radnici kupili gazdi auto za 30 godina poslovanja

Siniša Ristić je čovjek koga svi u gradu poznaju. Dugogodišnji uspješni privrednik i vlasnik firme koja je nedavno, u decembru, proslavila 30 godina uspješnog poslovanja.

Siniša će dugo pamtiti i uživati u nesvakidašnjem poklonu koji je kao poslodavac dobio od svojih radnika. Lično ispred svoje kancelarije na poklon je dobio automobil, objavio je Aleksinac.net

Dosad smo čuli da poslodavci poklanjaju radnicima automobile ali podjela poklona u suprotnom smjeru prava je rijetkost. Siniša se od srca na društvenim mrežama zahvalio svom kolektivu na ovom dirljivom gestu, koji svakako ukazuje na obostrano zadovoljstvo.

Porodično preduzeće Siniša predvodi od samog osnivanja i danas nakon tri decenije postojanja svrstava se u red najuspješnijih preduzeća u širem regionu.

Siniša je inače poznat i kao veliki ljubitelj planinarskih aktivnosti. Sa svojim prijateljima kroz udruženje “Sinišinim stazama”, uživa svakodnevno u raznim prirodnjačkim čarima pišu Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79