Jedan hitac je Kajtazovića pogodio u butinu, a drugi između rektuma i testisa

U optužnici protiv Lakića, koju je podiglo Okružno javno tužilaštvo Bijeljina, a potvrdio Okružni sud u ovom gradu, navodi se da je Lakić pucao prema Kajtazoviću iz pištolja.

“Optužen je da je 22. novembra 2018. godine, oko 13 časova, na obali rijeke Drine, u blizini Mosta kralja Aleksandra I Karađorđevića, a zbog ranije poremećenih odnosa i verbalnih i fizičkih sukoba, sa sobom ponijevši pištolj, za koji nema oružni list, niti dozvolu za držanje, prišao Kajtazoviću, te u namjeri da ga ubije, uperio cijev pištolja u Kajtazovića i ispalio više hitaca prema njemu”, navodi se u optužnici.

Kako se dodaje, jedan hitac je Kajtazovića pogodio u butinu, a drugi između rektuma i testisa.

“Nakon što je Kajtazović počeo da bježi nizvodno obalom rijeke, sustigao ga je, te nastavio fizički napadati, gađajući ga kamenjem i govoreći mu da će ga ubiti”, navodi se u optužnici, a potvrđeno je “Nezavisnim”.

Potom je, dodaje se, Lakić pobjegao, a kod Kajtazovićeva su konstatovane lakše povrede.

Podsjetimo, nakon ove pucnjave pripadnici Policijske uprave Zvornik brzo su uhapsili Lakića.

“Oko 13 časova Policijskoj stanici u Zvorniku prijavljeno je da je jedno lice, pucajući iz oružja, ranilo drugo lice u blizini Mosta kralja Aleksandra I Karađorđevića. Osumnjičeni je brzom akcijom policije pronađen i nakon dvadesetak minuta uhvaćen te je nad njim izvršena krim-obrada”, rekli su tada iz zvorničke policije.

“Pacijent je primljen na Odjeljenje hirurgije zbog prostrelnih rana nanesenih vatrenim oružjem”, rekli su tada zvornički ljekari.

Lakić je, osim za pokušaj ubistva, optužen i da je nosio oružje za koje nije imao oružni list, odnosno dozvolu za držanje.

 

Nezavisne

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments