Reakcije nakon protesta podrške Daliboru Pavloviću: Ovo je šamar i javno poniženje Milorada Dodika

Par stotina sužanja, uglavnom penzionera i uvijenjene sitotinje, okupio se ispred zgrade Skupštine grada Prijedora kako bi podržao gradonačelnika Dalibora Pavlovića čije su fotografije, prepiska i ponašanje uznemirili javnosti.

Skup se simbolično održao na Svjetski dan mentalnog zdravlja, a svaki komentar je suvišan!

Tužno je kako smo propali nisko, kao narod i društvo, kad nam se ovakve stvari dešavaju, a posebno mi je žao supruge odlazećeg gradonačelnika, koju je beskrupulozni Pavlović javno ponizio i primorao da dođe na skup, kao da je malo skandala i poniženja koje joj je prethodnih dana priredio, piše na svom blogu zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović, te dodaje:

Umjesto najavljenog povlačenja, prisutnima se obratio Pavlović, čime je opalio veliki šamar i javno ponizio Milorada Dodika, a ostaje da se vidi kakav je njegov odgovor. Na skup je došla veća grupa Banjalučana, te bivših lažnih opozicionara iz PDP-a, DNS,-a, SDS-a. Posebno mjesto u prvom redu zauzela je drugarica Silvana Marić, zaštitna maskota SNSD-a, koja je postala poznata poslije skupa na Kozari, zaključio je Vukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79