Rezultati ankete: Arnel Isak je novi gradonačelnik Zenice!

Ko će biti gradonačelnik Zenice u mandatu 2020.-2024.?

Redakcija portala Crna-Hronika napravila je anketu, u kojoj smo vas pitali kako ćete glasati na predstojećim lokalnim izborima u BiH.

Anketu smo sproveli na potpuno neovisnoj svjetskoj aplikaciji za pravljenje anketa, kako bismo spriječili svaki oblik manipulacije.

ANKETA: Ko je vaš kandidat za gradonačelnika Zenice?

Na rekordno velikom uzorku ljudi, od pristiglih 11.702 odgovora na anketu, Arnel Isak je u tijesnoj pobjedi nad aktuelnim gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem, piše Crna Hronika.

Manje od 10% anketiranih smatra da će novi gradonačelnik biti kandidat SDA, Nezir Pivić. Više od 5100 (44%) anketiranih smatra kako će Kasumović dobiti povjerenje na još četiri godine, dok više od 5500 (48%) anketiranih je glasalo za Arnela Isaka, kandidata A-SDA Zenica.

Ostaje da vidimo kako će nešto više od 100.000 glasača u Zenici birati u nedjelju, 15.11., te ko će dobiti povjerenje u 4. po veličini gradu u BiH.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79