Rifat Hozanović odgovorio Konakoviću: Tuga je i nesreća ovo što ste uradili i sebi i nama i nažalost

NES je čista dijagnoza; prevarili su nas! Njihova cijena i interes je bila Vlada USK! NES je završen kad je njihov Rifat Hozanović dogovorio da Semiru Efendiću da mjesto premijera! Ogrešević nije prvi čovjek koji odlučuje!

Efendić se precijenio i pogriješio izjavio je Konaković u gostovanju kod Senada Hadžićejzovića.

Nermin Ogrešević (NES): NiP pod svaku cijenu želi vlast

Rifat Hozanović polazao je poruke koje mu je slao Konaković te mu poručio

“Selam alejkum.
Ti si glavni krivac za sve što se desilo. Tvoje podmetanje i spletkarenje nije dobro završilo, tako obično i biva. Žao mi je Ogreševića, al’ tek sam na kraju shvatio da se on ne pita ništa.
Baš si me razočarao kao čovjek, nisi tako na početku izgledao”.
Elmedin Konaković

“Alejkumu selam Dino.
Kur'ansko pravilo: “A, spletke će pogoditi upravo one koji se njima služe.”

Kad bih ja bio tako zaljubljen u dunjalučke moći i funkcije vjerovatno bih zanemario i ovo pravilo i život po njemu ali, moj Konakoviću, iza mene su već decenije rada i truda za sigurnom opskrbom za oba svijeta i zato na ove tvoje klevete za podmetanja i spletkarenje mogu se samo mirno nasmiješiti. Možda bih se mogao i nasmijati da mi nije žalosno gledati kako mi braću Bošnjake, nakon stišavanja euforije, hvataju muka i panika zbog izdaje pa mi odjednom pišu ovakve i slične poruke.

Da, tuga je i nesreća ovo što ste uradili i sebi i nama i nažalost, vrijeme će tek pokazati ko je pričao priče i spletkario, a ko iskreno brinuo za ovu zemlju i njenu budućnost. Ja sam, kako veliš, razočarao tebe ali ti si Dino razočarao cijeli svoj narod. Pisanje literarnih sastava na društvenim mrežama i po porukama nisu ni rad, ni država, ni rezultat koji se daje domovini i narodu.

Uvjerićeš se brzo u to, a do tada, budi slobodan staviti još kakvih epiteta i kleveta uz moje ime jer na poravnavanju na Sudnjem danu, kao što znaš, sve ide u korist onog čija djela i namjere su bili čisti. U ovom slučaju, već i na dunjaluku se vidi ko je na funkciji i kako je do nje došao, a ko nikad za funkcijom nije ni posegnuo.

Sve se vidi, moj Dino i sve bilježe naši čuvari”.
Rifat Hozanović

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79