Sahranjen Krunićev tjelohranitelj: “Otišao u Banja Luku da zaradi za porodicu, a vidi kako se vraća”

Na paljanskom groblju “Bare” danas je sahranjen Žarko Pavlović, koji je likvidiran u pucnjavi u Banjaluci, zajedno sa poznatim biznismenom Slavišom Krunićem.

Sahrani je, pored članova porodice, prisustvovao i veliki broj građana Pala koji za Žarka imaju samo riječi hvale.

– Dobričina naš, tuga naša, kako ode – komentarišu neki građana koji su došli na posljednji Žarkov ispraćaj.

– Stalno neke tužne povorke, stalno likvidacije i tragedije. Koliko je samo siročića u ovom gradu – komentarišu građani.

Iza njega su ostali supruga i maloljetni sin.

– Otišao u Banjaluku da zaradi za svoju porodicu, časno i pošteno, a vidi kako se vraća – kaže vidno potrešeni Žarkov komšija.

Ispred groblja, a i iznad se nalaze policijske patrole, a vide se i brojna Sektor sekjuriti vozila.

– Veliki gubitak, ne samo za porodicu Pavlović, nego za cijeli grad. Porodici želimo da pronađu utjehu, iako ih je zadesila velika nesreća – rekao je jedan od sveštenika koji su čitali opelo. Sahrani je prisustvovalo tridesetak kolega iz Sektor sekjuritija.

Građani komentarišu da se nadaju da će se otkriti počinioci ovog zločina, da se barem zna ko je kriv, iako to porodici neće vratiti Žarka.

Ispred groblja se sve vrijeme nalazi policajac, a patrole su parkirane kod prilaza, ali i iznad groblja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79