Šaljić: Efendić neće imati političku štetu, iza njega stoji 150.000 građana, boraca

Audiosnimak koji je objavio Semir Efendić na kojem se jasno čuje dogovor za “kupovinu” glasa jednog od delegata na unutarstranačkim izborima za prvog čovjeka sarajevske SDA najava je velike afere koja otvara mnoga pitanja.

Nakon afere “Asim” oglasio se i vijećnik BPS-a u Novom Gradu Jasmin Šaljić a njegov osvrt prenosimo u cijelosti:

“Teško da će Semir Efendic imati bilo kakvu štetu u političkom smislu, iz prostog razloga.  Semir Efendić je priznat i popularan u narodu zato što nije “tajkun”, nego samo uspješan načelnik Općine sa 150.000 stanovnika. A, narodnom čovjeku, je teško nanijeti štetu i poraz.
Ogromnu podršku uživa od svih boračkih i civilnih udruženja.
Veliki je patriota, posebno ga krasi osjećaj za socijalna pitanja i osjećaj za period agresije na našu državu. Miljeniku naroda u BiH, posebno u najvecoj općini “Novi Grad”, koju je bukvalno preporodio i napravio mjesto gdje se bolje živi, bogami je teško nanijeti štetu i poraz.” – napisao je Šaljić na svom Facebook profilu.

“Sarajlije nisu gađali Marsovci nego su ih pobili četnici”!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79