Saradnik Marije Šerifović: “Umalo smo ostali bez oka u Zenici”

Pjevačica Marija Šerifović sinoć je pjevala u Zenici, a nastup je prekinula ranije jer je neko iz publike na nju bacio petardu.

Iako je pjevačica upozoravala da pojedinci iz publike ne rade takve stvari, neko je nastavio sa napadima, pa je bila prinuđena da završi koncert.

Sada se oglasila iz aviona, i to sa članom tima kome je ruka u gipsu.

“U 2024. smo ušli zamalo bez oka, sa malo zapaljene opreme od petardi, jedan otvoren prelom, ali nas ništa slomiti neće”, napisala je ona

Podsjetimo, Marija se jutros oglasila i to iz kreveta i prokomentarisala sinoćni događaj.

“E pa evo i mene u ovoj 2024. godini – mrtva umorna. Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lepo”, poručila je pjevačica iz kreveta.

U nastavku se ipak zahvalila svima koji su prisustvovali njenom koncertu: “Tako da hvala vam što ste došli. Vidimo se ponovo nekada, negdje. Živi bili. Volim vas. Laku noć i sretna nova godina.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79