Savez RVI SBK uručio plaketu Sebiji Izetbegović za nesebičan rad i doprinos u borbi sa pandemijom

Savez ratnih vojnih invalida Srednjobosabskog kantona uručio je danas Plaketu generalnoj direktorici Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo (KCUS) Sebiji Izetbegović, u znak zahvalnosti za nesebičan rad i doprinos u borbi s pandemijom uzrokovanom virusom Covid -19.

Tom prilikom prof.dr. Izetbegović ugostila je predsjednika Saveza Ekrema Julardžiju sa kojim je, između ostalog, razgovarala i o mogućim načinima unaprijeđenja saradnje u cilju pružanja što kvalitetnijih i efikasnijih usluga ratnim vojnim invalidima.

“Povodom 25. godišnjice Saveza RVI SBK zahvaljujemo zdravstvenim djelatnicima, koji nose veliki teret borbe s pandemijom. Plakete smo uručili i zdravstvenim ustanovama na području SBK, a posebnu zahvalnost i podršku radu željeli smo izraziti profesorici Izetbegović lično, ali i ostatku ekipe KCUS-a koja nosi najveći teret od početka pandemije – kazao je Julardžija, saopćio je KCUS.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79