SDA Bihać: Otac poznatog košarkaša Džanana Muse kandidat za gradonačelnika

Gradski odbor Stranke demokratske akcije (SDA) u Bihaću danas je potvrdio Rusmira Musu kao svog kandidata za gradonačelnika na nadolazećim lokalnim izborima.

Musa, doktor nauka i otac poznatog bh. košarkaša Džanana Muse, izabran je jednoglasno od strane Izvršnog odbora Gradske organizacije SDA Bihać.

Šemsudin Dedić, predsjednik Gradske organizacije SDA Bihać, istakao je da je Musa kandidat koji će predstavljati sve građane Bihaća te da će se zalagati za konkretna djela, razvojne projekte i rad, umjesto fokusiranja na dnevnu ili visoku politiku.

“Vjerujemo da će naš kandidat biti podržan od strane svih sugrađana koji cijene njegove kompetencije i odlučnost da ostvari sve zacrtane ciljeve za boljitak našeg grada”, naglasio je Dedić.

Kada je riječ o izbornoj listi za Gradsko vijeće Bihać, nosilac liste je Ines Delić, magistrica ekonomije. Ova odluka označava promjenu u imidžu SDA u Bihaću, jer je prvi put nosilac liste žena.

“Naš pristup neće biti usmjeren samo na kritike, već na konstruktivne prijedloge za unapređenje našeg grada, s ciljem da sve što radimo bude u interesu naših građana”, istaknuto je iz SDA.

Ova najava predstavlja početak kampanje SDA u Bihaću, koja će se fokusirati na stvaranje pozitivnih promjena i unapređenje životnih uslova u gradu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79