“Sebija Izetbegović je jedva završila fakultet, postala je asistent sa prosjekom sedam. To je žena koja nije u medicini”

“Određuje se mjera osiguranja, pa se nalaže protivniku predlagatelja da Kemalu Dizdreviću odmah omogući rad na osnovu ugovora o radu na nedoređeno vrijeme. Ova Mjera osiguranja ostaje na snazi do pravomoćnosti odluke o tužbenom zahtjevu, a mjere će provesti Općinski sud Sarajevo”, navodi se u Rješenju Suda.

Direktorij Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) uručio je otkaz doktoru Kemalu Dizdareviću krajem prošle godine, što je privuklo pažnju bh. javnosti. Dizdarević je upravu KCUS-a optužio za nezakonit otkaz, nakon čega je pokrenut i sudski proces.

Ovu odluku Općinskog suda u Sarajevu danas je za “Source” prokomentarisao dr. Kemal Dizdarević. U nastavku poslušajte kratki razgovor s njim:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments