Sejo Brajlović najavio otvaranje još jednog restorana; “Usred dana u 12 sati će početi muzika, tu će biti svega da se pije i jede”

Krajem prošlog mjeseca, počeli su radovi na velikom projektu popularnog ugostitelja Seje Brajlovića.

Naime, radi se o modernoj benzinskoj pumpi, i gradit će se u Ustikolini na oko 1.700 metara kvadratnih.

Benzinska pumpa gradi se u samom centru Ustikoline uz magistralni put.

Uz modernu pumpu u centru Ustikoline bit će izgrađen cijeli kompleks koji uključuje i ćevabdžinicu, kafić, market, sobe za odmor i spavanje i praonicu automobila.

Kontaktirali smo Seju, koji se trenutno nalazi u Turskoj na odmoru.

“Nalazim se na odmoru kod prijatelja i nikad mi ljepše nije bilo”, kazao je Sejo.

Pitali smo ga o pomenutoj njegovoj velikog investiciji.

“Radovi teku odlično, fantastično, sve ide svojim tokom. To će biti jedna od jakih benzinskih pumpi između Goražda i Foče. Biće tu svima kojima bude potrebna, jer između Goražda i Foče nema i nije ni bilo benzinskih pumpi”, rekao nam je Sejo u kratkom telefonskom razgovoru.

Prema pisanju portala Biznisinfo.ba, građevinska dozvola je dobijena u januaru prošle godine, dok je rok za izvođenje radova 120 dana.

Posao je pripao kompaniji Grakop iz Kiseljaka, dok je investitor kompanije Brajlovic Company d.o.o. Ustikolina.

U izgradnju kompleksa bit će uloženo oko milion maraka, a u planu je zapošljavanje 10 do 15 radnika.

Osim popularnog restorana na Ilidži, Sejo drži i manji objekat na Baščaršiji.

Početkom godine je najavio i otvaranje velikog restorana u srcu Sarajeva, također na Baščaršiji, te ga je u svom stilu najavio.

“Kupio sam na Čaršiji radnju, bit će najjača u Jugoistočnoj Evropi, gdje će biti kao na Skadarliji (kultna ulica u Beogradu). To Sarajevu treba. To će biti restoran gdje će usred dana u 12 sati početi muzika, gdje će biti svega da se pije i jede. Ovo je Evropa”, rekao je Brajlović tada.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79