Sejo Brajlović o svojoj muzičkoj karijeri: U Sarajevu pare uzimaju samo Šerif Konjević, Halid Bešlić i Dino Merlin

Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović je u razgovoru sa Mirzom Vranj govorio o umri koju je obavio prije 15 godina.

“Sada trebamo da idemo na hadž, žena hoće da ide a ja neću jer nije vrijeme. Kako će reći ova raja: ‘Hajmo kod hadžije da ga ‘maznemo’”, ne ide to. Zato ću ja malo kasnije, kad još malo ostarim. Kada sam išao, mislio sam da je to turistički i doš’o sam u avion, pun je avion hadžija, Sarajlija govore: ‘Evo Sejo došo tobe’. Ja gurkam ženu govorim joj nešto nije uredu, šta je ovo. Fino mi je bilo, svima bih preporučio da odu”, kazao je Sejo.

Dotakao se i svoje muzičke karijere.

“Imam snimljene dvije kasete, ali tu nema love. U Sarajevu samo par ljudi uzimaju ozbiljne cifre, a to su Šerif Konjević, Dino Merlin i Halid Bešlić”, rekao je popularni Sejo.

“Volio bih da živim 150 godina i opet bi mi malo bilo. Kad sam se vraćao iz vojske, bio sam kokuz, i onaj avion se nešto trese preko Igmana, kontam ja: ‘Ma rokni, ko ga je**, kad sam kokuz’. Sad kad odem nije mi dobro”, ispričao je on.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79