Senad iz Jajca tvrdi da mu je policija oduzela vozilo jer nije imao dokumenata: “I još su me pretukli”

Senad iz Jajca tvrdi da mu je policija oduzela vozilo jer nije imao dokumenata: “I još su me pretukli”


Redakciji portala Crna-Hronika javio se Senad Hadžić iz Jajca koji je nastanjen u mjestu Vinac, koji je ujedno otac četvero maloljetne djece, nezaposleni građevinski radnik koji radi na dnevniku, kome šta treba kako bi prehranio svoju porodicu.

Kako kaže mora više raditi jer pored četvero maloljetne djece, on i njegova supruga očekuju i peto.

Njegova agonija traje onog dana kada su mu policijski službenici oduzeli automobil.

“Iznenađen sam zloupotrebom položaja policijskih službenika u Donjem Vakufu. Dana 14.8.2024. godine su me policijski službenici zaustavili oko 22h. Vraćao sam se sa posla iz Bugojna gdje radim na dnevnicu. Vozio sam automobil marke Golf 3 bijele koje, karavan kojeg sam prije par dana kupio u Banjaluci. Kada sam kupovao automobil bilo je kasno, nisam stigao ni kupoprodajni ugovor napraviti kako treba kao ni osiguranje završiti.

Prodavac mi je rekao da će on sve završiti i da će mi drugi dan poslati doumente i ugovor o kupoprodaji automobila. Ja sam njemu dao jedan dio novca a drugi dio novca ću mu dati kad dođu papiri. Takav je dogovor bio.

Nikad nisam kažnjavan niti sam krivično gonjen od institucija. Ja sam porodičan čovjek koji radim sve kako bih prehranio svoju porodicu.

U srijedu su me zaustavili policijski službenici i tražili mi dokumente. Nisam ih imao i svjesno sam vozio bez dokumenta. Oni su mi rekli da će oduzeti automobil i da moram u stanicu. Tamo su me pretukli” – izjavio je Senad Hadžić za portal Crna-Hronika.

Cijelu ispovijest pogledajte u nastavku


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija