Skupštinski zastupnici se javljaju iz stranačkih centrala, kafića, bilijarskih klubova

Na današnjoj hitnoj sjednici Skupštine KS koja je zakazana zbog alarmantne situacije u Kantonu Sarajevo zbog koronavirusa i u vezi nabavke vakcina, nekoliko zastupnika pokazalo je da ovu sjednicu prate sa različitih lokacija.

Neki su u stranačkim centralama sa manje ili više obilježja, a neki su u kafićima.

Pa smo tako vidjeli da je zastupnik NIP-a Elmedin Konaković u Centrali stranke odakle se uobičajeno javlja otkako se sjednice odvijaju u online režimu.

Haris Zahiragić danas sjednicu prati iz prostorija Izvršnog odbora SDA, kao i njegove kolegice.

A kod zastupnice NIP-a Danijele Kristić dok je postavljala pitanja o pandemiji čuli su se udarci bilijarskih kugli što znači da se nalazi kafiću svog supruga. Moguće je da se Kristić nalazi i u nekoj kancelariji ali se svejedno čuo zvuk udaraca u bilijarske kugle. Ovakvo ponašanje zastupnika nikako ne upućuje da su ozbiljno shvatili svoju dužnost i šalju lošu poruku da za dobru plaću mogu da rade šta žele prenosi NAP.

Većina drugih zastupnika javila se ili iz svojih domova ili iz zgrade Kantona Sarajevo iz kancelarija koje koriste

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79