Šlep službom krali vozila po Zagrebu: Uhvaćeni kod utovara BMW-a

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke završili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom i 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje sedam kaznenih djela „Krađa“ te jedno kazneno djelo „Krađa“ u pokušaju.

Sumnja se da su od 7. januara do 23. februara 2024. godine, u pet navrata, na području Maksimira i Novog Zagreba, po prethodnom zajedničkom dogovoru, dolazili na javna parkirališta s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari.

Koristeći vučno vozilo namijenjeno za prijevoz automobila, utovarili su automobile raznih marki bez registarskih tablica, te ih kasnije prodavali trgovačkom preduzeću koje se bavi reciklažom.

Također, sumnja se da su osumnjičeni u dva navrata, koristeći vučno vozilo namijenjeno za prijevoz automobila, otuđili osobne automobile na području Novog Zagreba i Maksimira.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok su kaznene prijave dostavljene Općinskom kaznenom odvjetništvu u Zagrebu, navodi se u saopćenju zagrebačke policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79