Snimila tuču u Fudbalskom savezu RS-a, policija je sumnjiči za “neovlašteno fotografisanje”

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka protiv J. G. (36) iz Bosanske Dubice, zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašteno fotografisanje.

Ona se sumnjiči da je 20. septembra 2019. godine u prostorijama saveza sportskog udruženja RS-a, uz pomoć svog mobilnog telefona, napravila video snimak prostorije kao i prisutnih, bez njihove saglasnosti.

– Zatim je osumnjičena omogućila da se sa snimkom putem sredstava javnog inforisanja upoznaju i druge osobe – saopćeno je iz PU Banja Luka.

Tog dana dogodila se tuča u Fudbalskom savezu RS-a. Do sukoba je došlo između Gorana Ćejića, generalnog sekretara FSRS i Novaka Damjanovića, predsjednika FK BSK, a Damjanovića je privela policija. Nedugo zatim procurio je i snimak ovog događaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79