Sramota sa Univerziteta u Tuzli: Online platforma donirana, studenti nemaju nastavu do daljnjeg!

Nova akademska godina na Univerzitetu u Tuzli počela je 12. oktobra 2020. godine i tada su mnogobrojni studenti ovog Univerziteta bili obaviješteni da će nastavu slušati kombinovano, u kabinetima, ali i na zvaničnoj platformi Univerziteta.

Ukoliko danas pokušate pristupiti zvaničnoj platformi, dočekat će vas poruka: ,,donacija usluge od godina dana je istekla”.

Studenti su se obratili i našem portalu i poručili su kako je nastava obustavljena 10. marta 2020. godine, a platforma uspostavljena tek početkom maja.

,,Zašto platforma nije odmah puštena u rad od kraja marta kada je donacija uručena i zašto iz rektorata niko nije razmišljao o produženju saradnje i normalnom funkcionisanju jedinog načina izvođenja nastave”, pitaju studenti.

Ostaje da vidimo kako će se riješiti ova situacija u Tuzli, a studenti su do daljnjeg bez platofrme na kojoj slušaju nastavu!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79