Sramota u Tuzli: Na dan dženaze, pored plakata “Zbogom Amra” građani zaigrali kolo

Foto: Facebook

Grupica ljudi u Tuzli zaigrali su kolo u centru grada i to samo par dana nakon što je inspektor MUP-a TK Elvis Ćustendil u kafiću službenim pištolje ubio Amru Kahrimanović.

Ćustendil je sjedio i pio u ugostiteljskom objektu čija je Amra Kahrimanović suvlasnica. Došlo je do svađe u objektu nakon čega je njegov kolega završio u policiji, a on je ostao da sjedi u kafiću. Kahrimanović, je na poziv svoje uposlenice, došla kako bi ispratila goste s obzirom na narušavanje javnog reda i mira, do kojeg je došlo. Međutim, verbalno su se posvađali, a on je ispucao više metaka u Kahrimanović.

Na facebook-u se pojavio sramotan video.

“Na dan dženaze moje majke Amre koja je brutalno likvidirana od strane policajca, u sam centru grada, 10 metara od bilborda koji smo postavili u znak sjećanja na moju mučki ubijenu majku.

Naši sugrađani su u centru grada igrali kolo ispred ugostiteljskog objekta Sezam 7 (citta del sale).

Dotakli smo moralno dno onog momenta kada je suosjećanje i istinska empatija postala luksuz.” – izjavio je Damir, Amrin sin na svom Facebook-u.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79