Srbija plače za ugašenim mladim životima: Sjedeli i družili se, pa je Uroš otišao po kalašnjikov

Srbija plače za ugašenim mladim životima: Sjedeli i družili se, pa je Uroš otišao po kalašnjikov


među žrtvama sinoćnjeg masakra u selu Dubona kod Mladenovca, koji je počinio 21-godišnji Uroš Blažić, i 14-godišnje dijete.

Prema posljednjim informacijama iz srbijanskih medija, ubijeno je osam osoba.

Policajac Milan Panić ubijen je u pokolju kod Mladenovca. On je bio treća žrtva krvavog pohoda. Ubijena je i njegova sestra.

Najmlađa žrtva je, kako javljaju srbijanski mediji, dijete starosti 14 godina. Jedna od žrtava navodno i jedan navijač Crvene zvezde, od kojeg se mnogi opraštaju na društvenim mrežama.

Prema neslužbenim informacijama s terena koje prenose srpski mediji, sve je krenulo na školskom dvorištu u selu kod Mladenovca. Najprije je izbila svađa, nakon čega je osumnjičeni otišao kod kuće po pušku i krenuo pucati. On je cijelu noć u bijegu, a identificiran je kao 21-godišnji Uroš Blažić (21).

On je nakon kravovog pira pobjegao sa lica mjesta i policija i dalje traga za njim. U toku je opsežna pretraga terena i za napadačem se traga helikopterima MUP-a i termovizijskim kamerama, a na terenu su izvedeni i policijski psi.

Uroš Blažić usmrtio je vatrenim oružjem 8 osoba.

M.P. i njegova sestra K.P. preminuli su na licu mesta u krvavom piru koji se juče dogodio u selima Dubona i Malo Orašje. Njih je usmrtio Uroš Blažić (21) koji je automatskom puškom pucao na njih.

D.T., I.I. i V.K. upucani su u školskom dvorištu, a od njih je jedino preživjela V.K. Oni su sjedeli u školskom dvorištu kada je krenula rafalna paljba.

– Čuo sam tri četiri pucnja i video kalašnjikov kako sijeva… Svi su se nalazili oko klupe. Ovdje se po tri godine ne desi ni ubistvo ni samoubistvo, šta je ovo sad, šta mu je bilo, stvarno ne znam – kažu meštani.

Kako smo saznali, povređenoj djevojci N.V. je amputirana ruka.

Podjsetimo, Uroš Blažić je sinoć kasno uveče ubio 8, a ranio 14 osoba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija