Crna Srbija: U samo 2 dana, dvojica mladića usmrtila 16 osoba, te ranili veliki broj sugrađana

Crna Srbija: U samo 2 dana, dvojica mladića usmrtila 16 osoba, te ranili veliki broj sugrađana


Srbija je doslovno zavijena u crno. U samo 2 dana, dvojica mladića, jedan 13-godišnji dok je drugi 21-godišnji izveli su čak 16 likvidacija i preko desetke pokušava likvidacije. Ubijeni su učenici, domari, policajci, navijači i djeca – piše Crna-Hronika.

Srijeda 3.5.2023. – Beograd

Kosta Kecmanović (13), koji je u srijedu ujutro ubio osmero vršnjaka i čuvara u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, najokrutniji je masovni ubica tog uzrasta u historiji.
Među svim masovnim ubicama u svijetu mlađim od 14 godina, što je u Srbiji zakonska granica ispod koje dijete ne može kazneno odgovarati za zločin bez obzira na broj žrtava, niko nikada nije ubio toliko žrtava kao Kecmanović.

Kosta K. je juče ujutru ušao u školu sa očevim pištoljem, prvo je upucao čuvara škole, zatim dežurne učenice i još jednu djevojčicu na hodniku, pa se uputio u kabinet historije. Tamo je ranio nastavnicu, a onda je počeo da puca u vršnjake. Prema zvaničnim informacijama MUP-a likvidirano je sedam djevojčica, jedan dječak, kao i čuvar škole. Ranjeno je šestoro djece, kao i nastavnica istorije.

Iskaz dječaka Koste koji je izvršio masakr ledi krv u žilama: “Žao mi je što nisam ubio sve sa spiska”

Četvrtak/Petak 4.5/5.5. 2023. godine – Mladevonac

Uros Blažić (21) pucnjavi koja se sinoć dogodila u Mladenovcu, u selu Malo Orašje i Dubona likvidirano je osmero ljudi. Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, i još jedan mladić (21) a ima više ranjenihBlažić je pobjegao sa mjesta zločina i policija je aktivno tragala za njim. To je bila opsežna pretraga terena i za napadačem se tragalo helikopterima MUP-a i termovizijskim kamerama, a na terenu su bili izvedeni i policijski psi.

Pucnjava se dogodila kasno sinoć nakon 23 sata u selu Dubona kada ja napadač otvorio vatru u školskom dvorištu. On je tu bio sa prijateljima, a nakon što su se posvađali otišao je kući po oružje i otvorio pucnjavu.

(VIDEO) Pomahnitali Uroš glumio da je mali Kristijan, furao se na Južni Vetar

“Krenuo je od Dubone pucati, pa je obišao još dva sela. Policajac koji ga je pokušao zaustaviti i urazumiti, tek je završio za policajca u Kamenici, je stradao”, ispričao je mještanin.

Mještani Dubone kažu da je napadačev otac bio pukovnik i da radi na visokom položaju u vojsci.

Na terenu su bile policijske snage, a iznad 600 pripadnika MUP- a učestvovalo je u potrazi za Blažićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Među žrtvama sinoćnjeg masakra u selu Dubona kod Mladenovca, koji je počinio 21-godišnji Uroš Blažić, i 14-godišnje dijete.

Prema posljednjim informacijama iz srbijanskih medija, ubijeno je osam osoba.

Policajac Milan Panić ubijen je u pokolju kod Mladenovca. On je bio treća žrtva krvavog pohoda. Ubijena je i njegova sestra.

Najmlađa žrtva je, kako javljaju srbijanski mediji, dijete starosti 14 godina. Jedna od žrtava navodno i jedan navijač Crvene zvezde, od kojeg se mnogi opraštaju na društvenim mrežama.

Svi se pitaju šta se dešava sa omladinom u Srbiji?


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija