(VIDEO) Pomahnitali Uroš glumio da je mali Kristijan, furao se na Južni Vetar

Policija sada pretražuje kuće i vikendice u potrazi za napadačem, a atare okolnih sela nadleću helikopteri. U jednom momentu se čak pojavila i informacija da je napadač lociran u selu Šepšin, ali još uvek nije došlo do hapšenja. Ministar Gašić napad je nazvao aktom terorizma. Nadležni su za sada šturi u davanju informacija. Ubijeno je ukupno 8 osoba, a 13 je ranjeno.

Ovo je Uroš Blažić (21) koji je počinio novi masakr u Srbiji

@crnahronikainfo

Policijska potera za Urošem B, koji se sumnjiči za sinoćnje masovno ubistvo u Mladenovcu i okolnim selima još traje, a obruč se steže.

♬ original sound – CRNA Hronika

 

Ovaj 21. godišnjak imao je furku kao i večina mladih u Srbiji. Idol mu je Kristijan Golubović, a životna vodilja bio mu je film “Južni vetar” u kojem se promovira srbijanski kriminal.

Također na društvenim mrežama pojavio se i video kako u zimskom vremenskom periodu, pliva u hladnoj rijeci te govori kako je on mali Kristijan piše Crna-Hronika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

On je osumnjičen da je ubio najmanje osam osoba i da je 13 ranio u pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu i okolnim mjestima!

Na pomenutom Instagram storiju, uz sliku Uroša P., objavljena je jeziva poruka, uz muziku iz filma “Južni vetar”:

– Na keca prangijam – napisano je, uz znak pesnice, na ovoj fotografiji

Uroš B. osumnjičen je da je oko 23 časa, poslije svađe sa prijateljima u školskom dvorištu u mestu Dubona, otišao kući, uzeo kalašnjikov i zapucao po ljudima. Nakon ranjavanja većeg broja ljudi, sjeo je u automobil, i započeo krvavi pir po okolnim mjestima.

Detalji strave u Srbiji: Mladić nakon svađe u školskom dvorištu otišao kući po pušku, likvidiran policajac i njegova sestra

Potraga za Urošem još uvijek traje

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79