Srđan Popović osuđen na 15 godina robije: Snajperom likvidirao budvanskog biznismena Gorana Đuričkovića

Danas je realizovana ekstradicija iz Republike Austrije u Crnu Goru Srđana Popovića, državljanina Bosne i Hercegovine, koji je potraživan zbog izdržavanja kazne zatvora zbog ubistva G.Đ, saopćeno je iz MUP-a Crne Gore.
Osuđen u odsustvu

Popović se potraživao zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 15 godina i 10 mjeseci zbog izvršenog krivičnog djela ubistvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

On je osuđen u odsustvu jer je, 27. oktobra 2015. godine, sa zidina Starog grada Budva snajperskom puškom lišio života crnogorskog državljanina G.Đ., nakon čega se dao u bjekstvo.

Srđan Popović se nalazio u zatvoru u Gracu gdje je boravio radi izdržavanja kazne zatvora zbog izvršenog krivičnog djela na teritoriji Republike Austrije, krijumčarenje narkotika.
Sproveden u zatvor

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su uz asistenciju Sektora policije posebne namjene sproveli predmetno lice u prostorije Uprave za izvršenje krivičnih sankcija radi izdržavanja kazne zatvora, shodno presudi Višeg suda u Podgorici.

Banjalučanin je osuđen zbog ubistva zeta Vladimira Petrovića Pižona, Goran Đuričković (48).

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79