Stambena saga u Srebreniku se nastavlja: Sastanak odgovornih lica i građana koji su platili stanove

Stambena saga u Srebreniku se nastavlja: Sastanak odgovornih lica i građana koji su platili stanove


Kada je u oktobru 2020. godine započeta izgradnje stambeno-poslovne zgrade ”Teravija 2”, sa oduševljenjem je prihvaćena činjenica da na atraktivnoj lokaciji u Srebreniku će biti izgrađena nov objekat sa više desetina stanova.

Jedan od čitatelja portala Crna-hronika.info kupio je stan na navedenoj lokaciji, te je izmirio svu cijenu stana i prije nego je zgrada završena. Osjećam se razočarano i prevareno. Platio sam potpuni iznos cijene stana i prije roka za plaćanje, a i dalje plaćam kiriju u trenutnom stanu”, završava izvor za naš portal.

Oglasio se Hazim Muratović za CH: “Želim informirati kupce objekta Teravija II, čija gradnja nije završena, da će se ista završiti”

Molimo Vas da objavite sljedeće obavještenje:

Obavještavamo kupce TERAVIJA 2 u Srebreniku da će se sastanak izmedđu kupaca i stečajnog upravnika održati 28.07. U 14 sati u krugu Gromeksa. Molimo sve kupce da prisustvuju sastanku kako bi otklonili nedoumice oko završetka izgradnje i izmirenja međusobnih obaveza.” – izjavio je Hazim Muratović za Crnu-Hroniku.

Prevara u Srebreniku: Zgrada završeno do pola, prodati stanovi i uzet novac, pa otišli u stečaj i otvorili novu firmu!

Rok za izgradnju bio je august mjesec, već sada je sigurno kako radovi neće biti završeni do tog roka, a pitanje je i koje godine bi mogli biti završeni, s obzirom da je firma na kojoj je upisano vlasništvo u stečaju.

Šta će se desiti na sastanku, ostaje da vidimo


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija