Stanivuković: Banja Luka dobila još jedan kružni tok, ali i novu skulpturu

Gradonačelnik Draško Stanivuković proglasio je završetak izgradnje nove raskrsnice kod mosta “Venecija” u Banja Luci, označene kao produžetak Jevrejske ulice.

Ova infrastrukturna poboljšanja uključuju i novi kružni tok, a gradonačelnik je ponosno izjavio: “Banja Luka je dobila još jedan novi kružni tok, ali i novu skulpturu.”

Osim samog kružnog toka, radovi su obuhvatili i postavljanje nove vodovodne, kanalizacione i vrelovodne mreže, kao i javnu rasvjetu. Dodatno, implementirani su i podzemni kontejneri, pridonoseći estetici i funkcionalnosti ovog područja.

Nova raskrsnica, koja spaja ulicu Gavre Vučkovića i ulicu Novice Cerovića, ima za cilj poboljšati kvalitet i bezbjednost saobraćaja na toj lokaciji. Grad Banja Lluka aktivno radi na unapređenju saobraćajne infrastrukture, a nedavno uvedeni koncept jednosmjernog odvijanja saobraćaja u centralnom gradskom jezgru doprinosi novoj dimenziji razvoja grada.

Ova inicijativa ima za cilj stvaranje boljeg i bezbjednijeg gradskog okruženja za sve građane Banjal Luke, prateći savremene standarde i potrebe zajednice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79