Starac (80) iz Hrvatske pretukao članove Hitne pomoći

Ratoborni djedica (80) pretukao je ekipu hitne pomoći koja mu je došla pomoći nakon što mu je na seoskoj zabavi pozlilo te je pao u nesvijest, piše Danica.hr.

Sve se događalo u mjestu Sjeničak Lasinjski kod Karlovca potkraj srpnja ove godine oko 22 sata. Hitna je dobila poziv za intervenciju na javnom okupljanju kod središnjega križa u selu te su dolaskom zatekli muškarca bez svijesti na oko pet metara od šatora u kojem je bila fešta, a oko njega bilo je 10-ak osoba. Kako mu je puls bio slab, odmah su ga stavili na nosila i unijeli u kombi hitne pomoći gdje su mu “napravili obradu, a obzirom da je osoba i dalja bila u polusvjesnom stanju, dali su mu terapiju kisikom i glukozom te je isti za nekih par minuta došao svijesti”.

“No, čim je došao svijesti, počeo je agresivno mahati rukama, psovati i govoriti jeb… vam mater ustašku, srest ćemo se izvan službe, prerezat ću vam vrat i slično”, ispričao je medicinski tehničar.

Prema optužnici kojom tužitelji za Milića traže osam mjeseci uvjetnog zatvora, on je “medicinskog tehničara rukom udario u desnu stranu lica i prouzročio mu natučenje lica, a drugog tehničara desnom nogom udario u glavu uslijed čega je isti zadobio natučenje nosa i ogrebotinu donje usne”.

Dva, tri, četiri gemišta
“Morali smo pozvati policiju te se zbog svoje sigurnosti, s obzirom da se ispred vozila nalazilo desetak osoba koje su očito željele ući u kombi, udaljili vozilom oko pet minuta od mjesta događaja, gdje smo i dočekali policajce”, rekao je drugi medicinski tehničar.

Milić je pak tijekom istrage rekao da se baš i ne sjeća što se te noći točno dogodilo.

“Ne sjećam se ni da mi je pozlilo, već samo da me je neko pitao da li sam cijepljen protiv korone. Sjećam se da i sam bio na Križu gdje je bilo puno ljudi i nešto se slavilo. Popio sam dva ili tri, četiri gemišta koji su bili jako mlaki pa mi je zato pozlilo”, ispričao je Milić.

No, tvrdi kako se ne sjeća da je pao u nesvijest, već samo da se probudio u bolnici, a ako je istina ovo što se navodi u optužnici, tada se stidi sam sebe.

Milić je optuženza kazneno djelo prisile prema zdravstvenom radniku, jer je “zdravstvene radnike koji svoju djelatnost obavljaju kao javnu službu silom spriječio u obavljanju njihove zdravstvene djelatnosti”, ističe se u optužnici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79