Strašno: Poznati SDA političari iz Zenice psovali majku šehidskom djetetu jer im je rekao da mu ne treba njihova Fatiha

Na anonimnim webportalima lociranim u Zenici pojavio se tekst u kojem se navodi da je jedna osoba 1. marta na mjestu Kameni spavač, prilikom polaganja cvijeća delegacija SDA i koalicije, vrijeđao političare i pogrdnim riječima se obratio okupljenim.

Portalu Crna Hronika javio se Ernad Spahić, koji je zatražio da objavimo njegov demant na teške optužbe objavljene u javnosti.

mi je psovao, prijetio i unosio mi se u lice, govoreći.Koštat ce te ovo .ebo ti Fuad Kasumović majku a ovo što si sad uradio koštat ćete vidjet ćeš.

,,Demant na objavu Saopštenja za javnost SDA KO ZENICA

Pozivam KO SDA Zeničko Dobojskog kantona Ramu Pivića, Nezira Pivića, Eminu Fufekčić, Elvira Purića da zbog teških i netačnih kvalifikacija koje ste iznijeli u Vašem portalima pod nazivom “Organizator skupova Fuadu Kasumoviću brutalno vrijeđao djecu šehida i građane na skupu povodom Dana Nezavisnosti”, od 01.03 2020 u cilju istinitog informisanja javnosti, tražimo od Vas da objavite naš demant pogrešne interpretacije sadržaja putem Vaših lažnih portala, čime ste stavili metu na mene i moju bolesnu majku.

Dana 28.02. 2020 sam telefonski pozvan od strane Predsjednice udruženja PPB Zlatni Ljiljan Grada Zenice osobe koja vodi kampanju za SDA kako bih uveličao skup SDA ne mareći za probleme s kojim se njeni članovi susreću i koja je član SDA i koja konstantno vodi kampanju SDA Zenica.

Zbog odnosa SDA KO Zenica kao i Kantona koje grubo zloupotrebljavaju ovu kategoriju, zatražio sam brisanje imena moga oca, koji je dao život za BiH, da bih SDA ne samo zloupotrebljavala porodice šehida nego i DB i RVI. Naime već godinama ucjenjivan od strane SDA suočen s prijetnjama smrću od SDA KO Zenica.

Od svega navedenog istina je da je prilikom obraćanja gospodina gradonačelnika Fuada Kasumovića, Nezir Pivić, Ramo Pivić i Emina Tufekčić nagovorili Elvira Purića Gradskog vijećnika da provocira Zlatnog Ljiljana Fuada Kasumovića nazivajući ga pogrdnim imenima s namjerom da izazovu incident. Niko nije reagovao na to. Kada je delegacija SDA polagala cvijeće ja sam izašao i kako sam im i ranije pismenim putem se obratio da nisu poželjni na mjestu gdje je ime moga oca upisano.

Ne samo moga oca nego i čitave moje familije koja je pobijena ne želim da njima niko iz SDA uči fatihu. Tačno je samo da sam im rekao da nisu poželjni na tom mjestu da njihova fatiha ne treba mojoj familiji koja je dala živote. Nakon toga sam stao među građane da bih mi se Nezir Pivić obratio sa riječima „Koštat će te ovo“, nakon čega sam se uputio do svog auta da uzmem cigare koje bilo oko 100 metara od Kamenog Spavača. Nakon mog prolaska Ramo Pivić, zastupnik (SDA) u vladi ZDK, rekao mi je ,,zapamtit ćeš me za ovo, je*o ti Fuad Kasumović majku”. Vratio sam se do njega i upitao ga zašto mi prijeti i zašto mi majku psuješ? Moja majka je sa slomljenom kičmom i koljenima koja leži na postelji, a nakon svega me je gurno u predjelu prsa i ponovio je*o ti Fuad Kasumović majku!

Otišao sam do svog vozila po cigare i pokušao da se vratim, ali građani koji su mi išli u susret su me zadržavali govoreći „nemoj se vraćati napast će te nakog čega je stigla policija koja mi je prenijela da je Elvir Purić, SDA vijećnik, rekao im neće vam ni fatiha pomoći

Dana 23.12. 2019 sa tel. broja 032/444/020 zvao me je lično Miralem Galiješvić, dok me je ranije zvao Ramo Pivić (SDA) gdje sam im pokazao dokaze o kriminalu koji je težak milione, ali ponuda je bila da radim za njih i stati će u moju zaštitu.

Što se tiče gospodina Fuada Kasumovića, ia kao dijete šehida uvijek ću ga podržati kao čovjeka i Zlatnog ljiljana, Fuad Kasumović je mi je otvorio oči, jer u našem gradu vlada kriminalna organizacija koja je uzela sve institucije pod svoju ruku i koje rade pod palicom SDA, dok su građanima oduzeli sva osnovna ljudska prava.

Takođe šaljem zadnje upozorenje SDA KO Zenica ako nastave da mi prijete, ucjenjuju bit ću prinuđen da se branim svim sredstvima.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79