Stravična nesreća u mesnici u Bihaću: Radnica izgubila ruku na oštroj mašini

U strašnom događaju u mesnici “Semić” u Bihaću, koja je poznata po kvaliteti svojih proizvoda, jedna od radnica A.V. doživjela je stravičnu nesreću koja ju je ostavila s teškim tjelesnim povredama.

U nesreći radnica je ostala bez ruke tokom redovnog radnog dana.

Iako detalji o tačnom uzroku ove nesreće nisu potpuno jasni, pretpostavlja se da je do incidenta došlo u vezi s radom na mašini za obradu mesa.

Radnica je odmah prevezena u Kantonalnu bolnicu, gdje su medicinski timovi uložili napore kako bi joj pomogli.

Nažalost, uprkos njihovim naporima, ruka nije mogla biti spašena.

“Zašto svi šute da je djevojka od 25 godina neki dan izgubila ruku radeći u mesnici Semić u Bihaću? Djevojka nije bila prijavljena nikako i mašina joj je uhvatila ruku. Odnjeli su je zajedno sa mašinom u Kantonalnu bolnicu i nažalost ostala je bez ruke do lakta.Šta će sad biti sa djevojkom?Nema ruke,neće dobiti ni odštetu,Semić mesnica će i dalje nastaviti raditi.Postoji li inspekcija u ovog gradu kad treba kazniti firme poput Semića ili oni to riješe tako što daju meso inspektorima?Sad se desila katastrofa i to pokušavaju zataškati.Nijedan medij nije objavio ovu informaciju.Jesmo li postali tako loši ljudi?”, prenosi grupa “Bihać i Bišćani – Sve dobro i loše u našem gradu”.

Ovaj tragičan događaj ističe važnost stalne pažnje na sigurnost na radu, posebno u industrijama gdje radnici rukuju oštrim alatima i mašinama. Industrija mesa često uključuje složene operacije koje zahtijevaju preciznost i oprez kako bi se izbjegle povrede.

Pitanja o obuci radnika, održavanju opreme te poštovanju standarda sigurnosti postat će ključni faktori istrage

Međutim spisateljica Irma Husić na svom Facebook profilu izjavila je informaciju da je djevojka ipak imala osiguranje.

STANITE MALO HIJENE JEDNE!!!

Ne poznajem NIKOG od vlasnika ove mesnice!
Ne poznajem niti jednog radnika ove mesnice!
Ne znam kakvog im je kvaliteta proizvod!

Ali ZNAM da bi pojedini prodali dušu za lajk i dijeljenje posta.

❗️ŽENA JE PRIJAVLJENA I OSIGURANA❗️

Ovo mi je LIČNO POTVRDIO NJEN SUPRUG❗️

Ima nešto zaista VAŽNO‼️

Ova žena je doživjela nešto od čega se treba oporaviti kako fizički tako i PSIHIČKI.

Ne razvlačite njenu nesreću po portalima i storijima, teško joj to pada. Njen suprug je pisao i pojedinim stranicama ali nisu uklonili post. Znaci nije im do žene i njenog stanja već do dosega posta.

Ova žena ima porodicu koja je uz nju❗️ Ne treba joj trenutno NIŠTA OSIM MIRA‼️

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79