Šture informacije MUP-a KS o zapaljenom BMW-u u Sarajevu

Foto: Avaz

Jučer je u ulici 10. brdske brigade u sarajevskoj Općini Stari Grad zapaljen automobil BMW koji, navodno, pripada djevojci Mirze Hatića.

Automobil BMW je u potpunosti izgorio.

Sarajevska policija se jutros oglasila o požaru, a saopštenjem javnosti nisu dali nikakve informacije koje nismo do sad znali.

Kažu da su vatrogasci gasili požar i da su obavili uviđaj.

“Dana 03.01.2024. godine u 05,30 sati, obaviještena je PU Stari Grad da je u ulici 10. brdske brigade, općina Stari Grad Sarajevo došlo do požara na putničkom motornom vozilu „BMW“.

Požar su ugasili pripadnici PVB Kantona Sarajevo.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, dok je navedeno vozilo u potpunosti izgorjelo, a oštećena su i dva putnička motorna vozila koja su se nalazila parkirana u neposrednoj blizini.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak protivpžarne zaštite”, rečeno je iz MUP-a KS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79