Sutra posljednji ispraćaj 38-godišnjoj Nermini Krajini

Foto: Crna-Hronika

Nesretna Nermina Krajina (Ravlić) ubijena je prije nekoliko dana u Sarajevu a njeno tijelo danima je stajalo u zajedničkom stanu na 7 spratu stambene zgrade u Kolodvorskoj ulici broj 13. Za njenu likvidaciju osumnjičeni su Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić i rođak Latif Jašarević.

Nermina danima je ležala u beživotnom stanju dok su joj suprug i svekrva pokušavali shvatiti kako da se riješe tijela voljene Nermine piše Crna-Hronika.

Uznemirujući detalji: “Kupili sjekiru, pilu, set noževa, kutije, rukavice, odijela, maske, selotejp trake, vreće za smeće”

Njeno tijelo preuzeo je brat Nermin. Posljednji ispraćaj, dženaza namaz klanjat će se sutra 2.7.2024. godine ispred Centralne džamije u Sokolović Koloniji a ukop će se obaviti na mezarju Kovači u Hrasnici.

Iza 38-godišnje Nermine ostao je brat Nermin.

Podsjećamo Nermina Krajina bila je aktivista pokreta “AntiDayton”. Voljela je svoj grad, državu i patriotski je podržavala.

“Nermina je jako često bila aktivista našeg pokreta a prije par noći je svirepo ubijena od strane muža, i držana je nekoliko dana mrtva u kući. Za to prikrivanje njenog tijela znali su i njegovi roditelji koji su takođe privedeni skupa sa ubicom. Žao mi je, Nermina je bila dobra djevojka, odgovorna i patriota svoje zemlje, poštovala je žrtve agresije i genocida a na kraju sama postala žrtva jednog monstruma.” – izjavio je Nihad Aličković za portal Crna-Hronika.

Ledžiba Ravlić će preuzeti djelo na sebe kako bi oslobodila sina?

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79