Svaka čast: Doktorica iz Tuzle donijela sehur ocu koji je kćerku doveo na infuziju!

Jedan pozitivan primjer vrijedan pažnje dogodio se na UKC Tuzla, Klinika za pedijatriju, piše portal Crna Hronika.

Naime, jedan otac je stigao sa svojom djevojčicom na pregled i infuziju, ali se morao zadržati preko noći na pedijatriji, što je poremetilo njegove planove jer je posta. Kako saznaje portal Crna Hronika, doktorica Sabina Dervišagić u ranim jutarnjim časovima donijela je sehur za ovog čovjeka, a ovaj potez je pravi primjer kako je najbitnije biti čovjek u svakoj situaciji.

,,Došao sa curicom na pedijariju na pregled i ostaviše nas da primi infuziju. Dođe doktorica i kaže nalazi su uredu, reko kakve su šanse da idemo kući? Kaže do ujutro nikakve! Pita zašto jel postite? Reko’ da postim. Oko 2 sata doktorica Sabina Dervišagić nosi sehur, kaže evo podijelit ćemo.

Ovo je Bosna i Hercegovina, ovo je Tuzla ovo je pedijatrija!!! Kada je čovjeku teško, dragi Allah pošalje neke divne ljude koji ti olakšaju i vrate nadu u ljudskost. Hvala od srca”, napisao Damir Čaušević na svom Facebook profilu.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79