Švicarski gigant Schiller otvara pogon u Tomislavgradu: Idu nova radna mjesta

Nova era industrijskog razvoja obasjava manje razvijeni kraj, kako se priprema za dolazak renomirane švicarske poslovne grupacije Schiller, koja će uskoro otvoriti svoj pogon pod nazivom Ergosana d.o.o. na području Tomislavgrada.

Na oko 8.000 kvadratnih metara, ovaj pogon bit će specijaliziran za proizvodnju medicinskih ergometara i drugih uređaja, što će značajno pridonijeti razvoju industrijskih kapaciteta, posebno medicinske industrije u ovom dijelu regije.

Odluka o otvaranju ove podružnice u BiH dolazi u godini kada Schiller obilježava 50 godina postojanja, što predstavlja i dodatni simbol povjerenja u potencijal domaće radne snage i razvojne mogućnosti ovog područja.

Schiller je prepoznat kao lider u proizvodnji medicinskih uređaja, koji su ključni u dijagnostici i spašavanju života u hitnim situacijama. Ova investicija ne samo da će donijeti nova radna mjesta, već će i pružiti priliku lokalnim stanovnicima da steknu nova znanja i vještine te doprinesu početku razvoja medicinske industrije u regiji.

Projekt Ergosana d.o.o. u Tomislavgradu također će obuhvatiti odjel za razvoj, upravljanje kvalitetom, servis i odjel za marketing, što će dodatno unaprijediti operativne procese i potaknuti razvoj novih inovativnih proizvoda.

Očekuje se da će otvaranje pogona Ergosana d.o.o. u Tomislavgradu doprinijeti jačanju lokalne ekonomije i poboljšanju životnog standarda stanovnika, te će predstavljati važan korak u razvoju regije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79