“Tako je kada pare udare u glavu, a bahatost nadjača pristojnost”

Foto: Anadolu Agency
Šef Kluba zastupnika PDP-a u NSRS Igor Crnadak odgovorio je njegovom stranačkom kolegi i aktuelnom gradonačelniku Drašku Stanivukoviću koji je jučer izjavio da će ubjedljivom pobjedom ponovo biti gradonačelnik Banje Luke.
Gradonačelnik Banje Luke i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Stanivuković, jučer je poručio da ima podršku stranke i da će opet biti kandidat te da ga “ne brinu kokodakanja onih koji ne misle dobro partiji”.
Crnadak na to odgovara da se nikada u historiji PDP-a nije dogodilo da jedan član Predsjedništva kaže drugom da kokodače – sve do jučer.

“Tako je to kad pare udare u glavu, a nervoza i bahatost nadjačaju pristojnost i kulturno ponašanje”, poručuje Crnadak.

“O tome zašto se opstruiše održavanje Sabora PDP u Banjaluci, iako je poslednji bio u junu 2017. godine, kome je stalo do PDP-a, a kome nije, ko dolazi na sastanke, a ko ne dolazi, zašto su raspuštena sva tijela PDP-a u Banjoj Luci prije godinu i po dana i o nekim drugim unutarstranačkim temama ćemo na organima Partije”, kaže on i, također, dodaje da će PDP u četvrtak i u subotu imati historijske, prijelomne sjednice.

“PDP će potvrditi da je jedan od najistrajnijih lidera opozicionog bloka i konačno otkloniti sve dileme. Sve drugo bi od PDP-a napravilo samo još jedan vagončić u tragikomičnoj kompoziciji koju predvodi SNSD”, zaključuje Crnadak u zvaničnom saopćenju koje je objavljeno putemFacebooka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79