Tanović obilazio rade na rekonstrukciji puta: Šta je radila Ivana Marić u pratnji?

Načelnik općine Novo Sarajevo Hasan Tanović na svojoj je Facebook stranici objavio nedavno vijest o obilasku radova na rekonstrukciji puta.

Na fotografijama koje je objavio načelnik Tanović vidi se da je tu bila prisutna i politička analitičarka Ivana Marić. Nije poznato u kom je svojstvu Marić bila u obilasku, da li ima neki ugovor sa Općinom o pružanju eventualno nekih konsultantskih usluga i tome slično.

Tanović to nije spominjao u objavi, ali je iskoristio priliku da spomene bivšeg načelnika i to navodeći da dio Humske ulice, od broja 78 do 174, nikad nije bio pokriven nijednim projektom, jer su stanovnici tog dijela ulice “stali na put tajkunima”.

“Mještani kažu da su bili u “nemilosti” bivšeg načelnika više od 10 godina. Sve su okolne ulice rekonstruisane, ali dio ulice Humska od broja 78 do broja 174 nikada nije bio obuhvaćen niti jednim projektom. Razlog tome je, kažu, jer su stali na put tajkunima koji su gradili obližnje objekte i pri tom im uništili vodovodnu, putnu i drugu komunalnu infrastrukturu. Došlo je vrijeme da NAČELNIK i nova administracija rade za građane, a ne da im zamazuju oči pred izbore. Suštinske, a ne kozmetičke promjene, to smo obećali!” – piše Hasan Tanović na svom Facebook-u.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79