Teo Domuz Ljubiši Ćosiću: Srbe koji su poginuli braneći Sarajevo ti stavljaš na spisak ubijenih Srba u Sarajevu

Teo Domuz Ljubiši Ćosiću: Srbe koji su poginuli braneći Sarajevo ti stavljaš na spisak ubijenih Srba u Sarajevu


Teo Domuz (38), sin legendarnog heroja Armije Republike Bosne i Hercegovine Čedomira Domuza i kapetan Oružanih snaga Bosne i Hercegovine komentarisao je na svojoj Facebook stranici objavu načelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića.

Podsjećamo, Ćosić je danas postavio skandaloznu tablu na kojoj stoji dobrodošlica u Istočno Sarajevo, “grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo”.

Na ulazu u Istočno Sarajevo postavljana tabla sa natpisom “Grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo”

Pročitajte šta mu je napisao Teo Domuz.

“E pa Ćosiću malo si se preračunao!!! Sarajevo je uvijek bilo i biće grad svih naroda, narodnosti, nacija i religija baš kao i jedina nam domovina Bosna i Hercegovina!!!

Ko god da je napustio Sarajevo, napustio ga je zbog genocidne politike i retorike, zbog sistemskog etničkog čišćenja tvojih prethodnika, tebe i tebi sličnih!!! Što mene niko nije primorao da napustim Sarajevo? Što desetine hiljada ostalih niko nije primorao da napuste svoj grad?

Godinama slušamo i gledamo vaše brojke i statistike, pa kad već barataš statistikama de pogledaj koliko je Srba, Hrvata, Roma, Jevreja i ostalih nacija poginulo braneći Sarajevo! A neeee, vi njih stavite na spisak ubijenih Srba u Sarajevu!

Imaš li statistiku Srba koji rade u Sarajevu i prehranjuju svoje porodice? Prestanite više lagati sami sebe! Prestanite više trovati ovaj narod, ovu djecu i omladinu!!! Ne lažite, ne huktajte, ne talasajte…”



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija