Teška nesreća kod Banja Luke: Voz pregazio automobil

U tragičnoj nesreći koja se dogodila u blizini Banja Luke sudarili su se putnički voz i automobil, ostavljajući dva putnika automobila sa tjelesnim povredama.

Nesreća se odigrala oko 19:40 sati u ulici Prištinska, a lokalni svjedoci izvještavaju da se automobil kretao prema Dervišima i da ga je na neprepaženom prijelazu pruge pokupio putnički voz koji je saobraćao na relaciji Banja Luka-Prijedor.

Uviđaj na licu mjesta trenutno obavljaju policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, dok se dva povrijeđena putnika pruža medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS).

Iz Policijske uprave Banja Luka potvrđuju nesreću i ističu da je obustavljen saobraćaj na navedenoj dionici dok traje uviđaj. Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Banja Luka je obaviješten o incidentu.

Ova tragična nesreća ukazuje na važnost poštovanja sigurnosnih pravila na pružnim prijelazima te podsjeća vozače i putnike na oprez i poštovanje saobraćajnih pravila kako bi se smanjio rizik od takvih nesreća.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79