Teško ranjeni Hamed Lukomirak iz bolnice: Voli vas babuka

Na autobuskoj stanici u Konjicu je početkom mjeseca došlo do pucnjave u kojoj je teško ranjen Hamed Lukomirak.

Na njega su pucali Armin Variščić (34) i njegov otac Ademir (64), a svemu je prethodio verbalni, a potom i fizički sukob između njih.

Armin Variščić Škico ranio Hameda Lukomiraka sa 10 metaka: “Doktori se dive kako je preživio”

Kako tvrdi Bilal, Hamedov sin, u njegovog oca pucano je čak 10 puta. Prvo ispaljena tri metka na njega i brata, te da je otac stao ispred njih kako bi ih zaštitio. Na njega je pucao Armin Variščić Škico.

Ispovijest sina ranjenog Hameda Lukomirka iz Konjica: U njega je ispaljeno više od 10 metaka. Samo je štitio mene i brata

Hamed je preživio napad, te se danas oglasio na svom Facebook profilu.

– Prijatelji moji,znani i neznani, hvala do neba. Kuky hvala na vožnji ispod 30 minuta do Mostara. Pida, moj brate hvala na svemu.

Safa, brat moj hvala što si tu uvijek. Svima vama koji ste zvali a nisam odgovorio ili pisao, puno hvala. Ovaj svaki dan je bio borba za život, skoro sam na putu oporavka.

Radnicima naše bolnice veliko hvala doktorici koja me držala za ruku do Mostara. Hvala i javi se jer sam zaboravio od bola ko si ženo, jer si ti moj heroj. Radnicima na Bijelom Brijegu kapa do poda.

Sinovi moji voli vas babuka – poručio je iz bolnice Lukomirak.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79