Tigar: Zatvorio bih ministre sigurnosti, policije, vanjskih poslova! Past će mrtva glava u Krajini!

Zatvorio bih državnog ministra sigurnosti, ministricu vanjskih poslova, ministra policije i ne bi im dao da izađu dok ne rješe migrantsku krizu u Krajini! Da, pričam i protiv svojih partijskih drugova!

Sattler, predstavnik Evrope koja poziva migrante u svoje zemlje, hvali Čovića i Dodika kao šampione evropskih integracija, a trebao bi ih ucijeniti i natjerati da prime migrante! Senad: A Izetbegović?!

Rješenje je: vojska na istočnu granicu, na Drinu, a neka Hrvatska brani svoju granicu! Ne navijam za to, ne želim nikome naše probleme, ali ko ne dozvoljava migrantima da naprimjer idu u Evropu prebo banja Luke i Mostara. Nama migranti ne smetaju, ali ovo je pritisak koji ne prestaje na Unsko-sanski kanton!

Doveli su nas u poziciju da pravimo antagonizme! Mi znamo da sa istočne granice dovode migrante pod pratnjom! Ako su od nas napravili slijepo crijevo mi ne želimo da se naviknemo na takvu situaciju! Ja ne branim nikoga! Pozivam sve da rade svoj posao! Najbolju ocjenu stanja mogu dati vlasti Unsko-sanskog kantona.

Ovaj narod traži rješenje problema! Imali smo ubistva! Bilo je puno migranata u Biri, ali ih je više bilo oko Bire. Imamo oko 500 provaljenih objekata! Nije bilo problema, nije bilo mafije, sad imamo probleme! Ja sam vrlo zainteresiran za izgradnju migrantskog centra. Dogovorili smo i da se u Bihaću organizuje odbor za bezbjednost.

Niko ne traži krajnje rješenje! Zatvorio bih sve, koji su odgovorni za ovo stanje u jednu prostoriju da riješe pitanje migranata! Moja dužnost je da predstavljam Krajinu i da se borim za nju! Sve je kod nas stalo, jednim dijelom zbog korone, ali većinom zbog migranata!

Nije vam svejedno kad je njih 30 nasuprot vas na ulici! Oni kad se kreću, kreću se u formacijama, u linijama! Oni su vojno sposobni, a ruta kojom su se kretali vodi direktno pored jedne vojne baze!

Oni su sami sebi najveći neprijatelji! Među njima je većina mafijaša, narkomana, alkoholičara! Bojim se da ne eskalira, past će mrtva glava! Ne nazire se kraj! Šta ako se spuste ti mladi momci u grad, gladni, žedni, mozak ne funkcioniše normalno, u stanju su ubiti sebe a kamo li tebe!Vojska treba izaći na granicu!

Treba i sa Srbijom razgovarati! Srbija mora zaštiti svoje granice! Migranti dobijaju rute po ovima koji su prošli. Mi smo krivi što ministar sigurnosti nije iz Krajine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79