Tijelo bilo umotano u tepih: Državljanin BiH priveden zbog smrti djevojke u Zagrebu

Radoje R., 30-godišnji državljanin BiH s prebivalištem u Hrvatskoj, priveden je zbog smrti maloljetne djevojke čije je tijelo pronađeno u subotu ujutro u zagrebačkom naselju Sopot. Tijelo 16-godišnje djevojke nađeno je pred podrumom jedne zgrade, a bilo je umotano u tepih.

No, tu leži prva nepoznanica u ovom slučaju. Naime, nije jasno koja je uloga 30-godišnjaka u cijeloj priči. On je, naime, negirao da ju je ubio. Policiji je kazao kako je s djevojkom bio u stanu u petak navečer. Zaspao je, a kad se probudio, kako je ispričao, djevojka je već bila mrtva.

Druga nepoznanica je uzrok smrti. Još nije jasno kako je točno maloljetna djevojka umrla. Nalazi bi trebali utvrditi je li djevojka bila pod utjecajem opijata, piše Index.

No, možda i najveća nepoznanica je kako se tijelo djevojke našlo u zgradi udaljenoj nekoliko stotina metara od stana u kojoj je Radoje R. u petak navečer boravio s djevojkom. Djevojka je bila zamotana u tepih i ostavljena pred podrumom u zgradi u Zemljakovoj ulici. Umrla je u stanu u Šenovoj. Zasad nije jasno kako je i kad točno tijelo preneseno te je li muškarac imao pomagača s obzirom na to da nije lako prenijeti tijelo umotano u tepih.

Više od šest sati trajao očevid u stanu

Podsjetimo, beživotno tijelo djevojke umotano u tepih pronađeno je u subotu ujutro oko 7 sati na stepenicama prema podrumskom prostoru zgrade u Zemljakovoj ulici u novozagrebačkom naselju Sopot. Tijelo djevojke ležalo je na stepenicama s glavom prema dolje.

Više od šest sati muškarac koji je uhićen zbog sumnjive smrti 16-godišnje djevojke u novozagrebačkom naselju Sopot proveo je tijekom nedjelje s istražiteljima na očevidu u svom podstanarskom stanu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79