Tragedija u Albaniji: Majka skočila u rijeku sa svoje troje djece, beživotno tijelo djevojčice pronađeno

U albanskom gradu Skadru dogodila se tragedija u kojoj je Alma Arazi (39) skočila u rijeku Bojanu sa svoje troje maloljetne djece, od kojih je beživotno tijelo djevojčice pronađeno.

Nešto prije ovog tragičnog čina, Alma je bila u kafiću sa sestrom svoga supruga, ne sluteći što će se uskoro dogoditi.

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko mjeseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji, koji spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

Prema riječima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živjela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tijela svoje ćerke, svoju suprugu opisao kao “mentalno bolesnu” i prema njegovim riječima, mjesecima je pila lijekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane policije.

Prema lokalnim medijima, suprug Alme, osumnjičeni Ergis Arazi (31), navodno je maltretirao nju i djecu, što je možda bio potencijalni razlog za ovu tragediju, iako je on to negirao.

Par je bio u sukobu već nekoliko mjeseci, a spekulacije o Arazijevom drugom odnosu su se pojavile u medijima.

Ergis je opisao svoju suprugu kao “mentalno bolesnu” i tvrdio da je uzimala lijekove za depresiju.

Policija sumnja da je majka Alma sa djecom izvršila samoubistvo u rijeci Bojani, dok je Ergis uhapšen zbog nasilja nad svojom suprugom Almom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79